Acasă Evenimente Intensitate Crescută pe Șantierul Centurii de Ocolire Timișoara Sud: Peste 320 de...

Intensitate Crescută pe Șantierul Centurii de Ocolire Timișoara Sud: Peste 320 de Muncitori la Lucru

105
0

 

Șantierul centurii de ocolire Timișoara Sud a fost locul unei activități frenetice săptămâna aceasta, cu peste 320 de muncitori implicați în diverse lucrări esențiale. Efortul colectiv se reflectă într-o intensitate crescută a activităților desfășurate pe șantier, unde lucrările la partea de drum au loc 24 de ore din 24, în două schimburi, iar la partea de structuri se desfășoară în funcție de lumina naturală disponibilă.

Lucrările la structuri au fost deosebit de semnificative, cu accent pe finalizarea montării grinzilor la pasajul care traversează drumul județean Timișoara – Moșnița Nouă. Activitatea zilnică nu s-a limitat doar la acest pasaj, ci a inclus și lucrări importante la podul peste Bega din Ghiroda, pasajele peste căile ferate din Moșnița Nouă, Chișoda și Freidorf, precum și la pasajul peste DN 59 Timișoara – Șag.

În ceea ce privește terasamentele, se desfășoară lucrări precum așternerea și stabilizarea balastului, taluzarea terenului, dar și implementarea sistemelor de scurgere și evacuare a apelor. De asemenea, au fost realizate lucrări la fundația primei dintre cele două parcări de pe traseu, situată la km 19+870, în apropierea localității Moșnița Nouă. O altă parcare de scurtă durată va fi amenajată la km 10+670, în zona localității Giroc.

Promisiunea de a reveni săptămâna viitoare cu informații actualizate privind evoluția lucrărilor subliniază atenția și transparența în comunicarea progresului pe șantierul variantei de ocolire Timișoara Sud.

Articolul precedentPrimarul Claudiu Mihălceanu Anunță Soluții Inovatoare pentru Gestionarea Deșeurilor la Giarmata
Articolul următorÎmbunătățirea Siguranței în Școli prin Acțiuni Preventive

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.