Acasă Evenimente Îmbunătățirea Siguranței în Școli prin Acțiuni Preventive

Îmbunătățirea Siguranței în Școli prin Acțiuni Preventive

110
0

 

 

Într-un efort susținut de a crea un mediu sigur și propice în școli, forțele de ordine din Timișoara au demarat acțiuni preventive împreună cu specialiștii în siguranța școlară și prevenirea criminalității. În cadrul acestor demersuri, polițiștii de la Secția 5 Timișoara, Biroul Siguranță Școlară, Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității, Serviciul Rutier Timișoara și reprezentanții Agenției Naționale Antidrog au colaborat pentru a îmbunătăți gradul de siguranță al elevilor și al personalului didactic.

La data de 2 februarie 2024, între orele 09:00 și 12:00, polițiștii au vizitat Liceul Tehnologic de Silvicultură și Agricultură “Casa Verde” și Liceul Teoretic “William Shakespeare” din Timișoara. Aceștia au abordat subiecte relevante pentru societatea actuală, concentrându-se asupra prevenirii absenteismului școlar, combaterii delicvenței juvenile și protejării minorilor de victimizare.

În cadrul acțiunii, elevilor li s-au prezentat principalele reguli de circulație, contribuind astfel la creșterea gradului de disciplină rutieră. La eveniment au participat 200 de elevi și 6 cadre didactice.

Aceste activități preventive reprezintă doar începutul, iar forțele de ordine au subliniat că vor continua astfel de demersuri pentru a asigura un mediu școlar sigur și propice dezvoltării armonioase a tinerilor.

Articolul precedentIntensitate Crescută pe Șantierul Centurii de Ocolire Timișoara Sud: Peste 320 de Muncitori la Lucru
Articolul următorContrabandă cu Botox: Descoperire Înedită la Frontiera Moldovei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.