Acasă Evenimente Contrabandă cu Botox: Descoperire Înedită la Frontiera Moldovei

Contrabandă cu Botox: Descoperire Înedită la Frontiera Moldovei

113
0

 

Autoritățile vamale din Republica Moldova au făcut o descoperire surprinzătoare la punctul de trecere a frontierei Tudora, situat la granița cu Ucraina. O femeie în vârstă de 53 de ani, neresidentă a Republicii Moldova, a fost prinsă încercând să intre în țară cu sute de seringi și flacoane de botox, fără documente de proveniență.

Mijlocul de transport al femeii, o Dacia Logan, a fost supus controlului riguros, iar funcționarii vamali au descoperit o parte din marfă ascunsă ingenios în roata de rezervă a vehiculului. Alte produse cosmetologice erau tăinuite în salonul mașinii.

Conform comunicatului autorităților vamale moldovenești, în total au fost găsite 372 de seringi și recipiente cu botox, ascunse și nedeclarate în timpul controlului vamal. Într-o încercare de a evita confiscarea, femeia a încercat să ascundă produsele sub haine, fiind necesar un control corporal suplimentar.

Produsele confiscate au fost ridicate, iar investigațiile în acest caz sunt în desfășurare. Contrabanda cu botox ridică întrebări despre rețelele de trafic și cererea pentru astfel de produse în afara circuitelor legale, subliniind importanța eforturilor autorităților în combaterea acestui fenomen la nivel transfrontalier.

Articolul precedentÎmbunătățirea Siguranței în Școli prin Acțiuni Preventive
Articolul următorGândiri Inspiratoare ale Părintelui Constantin Necula despre Iubirea față de Aproapele

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.