Acasă Evenimente Primarul Claudiu Mihălceanu Anunță Soluții Inovatoare pentru Gestionarea Deșeurilor la Giarmata

Primarul Claudiu Mihălceanu Anunță Soluții Inovatoare pentru Gestionarea Deșeurilor la Giarmata

398
0

 

 

Primarul comunei Giarmata, Claudiu Mihălceanu, a adus vești pozitive comunității locale, semnând un contract crucial pentru un proiect care va rezolva o problemă îndelungată – gestionarea deșeurilor din construcții, demolări și cele voluminoase.

Într-o declarație publică, primarul Mihălceanu a explicat că întotdeauna identificarea unor locuri adecvate pentru depozitarea deșeurilor a fost o provocare, iar la Giarmata, acest obstacol va fi eliminat spre finalul anului. Astăzi, a semnat contractul pentru executarea proiectului intitulat “Centru de colectare selectivă a deșeurilor prin aport voluntar”.

Proiectul, finanțat din fonduri externe prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), are o valoare de 4 milioane și jumătate de lei și vizează construirea unui centru modern de colectare selectivă a deșeurilor. Acesta va oferi soluții eficiente și sustenabile pentru deșeurile provenite din construcții și demolări, precum și pentru cele voluminoase.

Centrul, amplasat în zona străzii Industriilor, are un termen de execuție de 6 luni de la începerea lucrărilor, iar implementarea acestui proiect reprezintă un pas semnificativ către gestionarea responsabilă a deșeurilor în comuna Giarmata.

Inițiativa primarului Claudiu Mihălceanu reflectă preocuparea și angajamentul său pentru un mediu curat și sănătos în comunitate. Proiectul nu doar rezolvă o problemă concretă, ci și contribuie la consolidarea infrastructurii locale și la implementarea unor practici eco-friendly în comuna Giarmata.

Articolul precedentPrefectul Mihai Ritivoiu Apreciază Eforturile și Dedicația Echipei ISU Timiș
Articolul următorIntensitate Crescută pe Șantierul Centurii de Ocolire Timișoara Sud: Peste 320 de Muncitori la Lucru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.