Acasă Evenimente Prefectul Mihai Ritivoiu Apreciază Eforturile și Dedicația Echipei ISU Timiș

Prefectul Mihai Ritivoiu Apreciază Eforturile și Dedicația Echipei ISU Timiș

126
0

 

 

Prefectul județului Timiș, Mihai Ritivoiu, a transmis un mesaj de apreciere și susținere pentru echipa ISU Timiș, subliniind curajul și dedicarea acestor profesioniști în cadrul unei întâlniri pentru evaluarea Raportului de Activitate al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș pe anul 2023.

Într-un gest de recunoaștere a eforturilor depuse de membrii ISU Timiș, prefectul Ritivoiu a evidențiat importanța colaborării și a subliniat că este o onoare să fie alături de acești profesioniști în parcurgerea unui an de activitate intensă și solicitantă.

„Curajul și dedicarea acestor oameni mă inspiră”, a declarat prefectul, subliniind bucuria de a fi participat la evaluarea Raportului de Activitate pentru anul 2023. Împreună cu echipa ISU Timiș, Mihai Ritivoiu a evidențiat momentele-cheie și rezultatele obținute în domeniul gestionării situațiilor de urgență pe parcursul anului precedent.

Prefectul a îndemnat la un an 2024 cu cât mai puține evenimente neplăcute, exprimându-și dorința de prosperitate și siguranță pentru comunitatea locală. Mesajul său reflectă atât recunoștința față de munca depusă de echipa ISU Timiș, cât și angajamentul pentru asigurarea unui climat de securitate și stabilitate în județul Timiș.

Această inițiativă de comunicare a prefectului Mihai Ritivoiu evidențiază importanța transparenței și colaborării între autorități și instituțiile responsabile pentru gestionarea situațiilor de urgență, contribuind astfel la consolidarea relației dintre administrația publică și comunitatea locală.

Articolul precedentPSD Timiș Își Conturează Strategia Pentru Alegerile Europarlamentare: Vasile Dâncu, Propunerea de Vârf
Articolul următorPrimarul Claudiu Mihălceanu Anunță Soluții Inovatoare pentru Gestionarea Deșeurilor la Giarmata

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.