Acasă Evenimente Scandal în aeroport: Fostul șef al Comisiei Europene în România acuzat de...

Scandal în aeroport: Fostul șef al Comisiei Europene în România acuzat de furtul unui ceas de lux

189
0

 

“Cristian Buchiu, consilier la Bruxelles, protagonist într-un incident de furt la Aeroportul Otopeni”

 

Un incident neașteptat a avut loc la Aeroportul Internațional Henri Coandă (Otopeni), în care fostul șef al Comisiei Europene în România, Cristian Buchiu, acum consilier al unui director al Comisiei Europene la Bruxelles, este acuzat de furtul unui ceas de lux aparținând unei femei. Conform informațiilor disponibile, Buchiu ar fi preluat ceasul fără drept, în timpul procesului de control de securitate la aeroport.

Potrivit mărturiei femeii afectate, ceasul i-ar fi căzut din tăvița de plastic la controlul de securitate, iar Buchiu, în loc să-l restituie, l-ar fi luat și ascuns în buzunarul său. Incidentul a fost sesizat după ce proprietara a observat dispariția ceasului și a raportat situația. Fostul șef al Comisiei Europene în România a fost confruntat de polițiști, negând inițial acuzațiile, dar a recunoscut fapta după ce au fost prezentate imagini de pe camerele de supraveghere care ilustrau momentul furtului.

Ceasul furat este un model Frederique Constant Geneve evaluat la aproximativ 1.200 de euro. Interesant de notat este faptul că femeia afectată nu a depus plângere oficială în legătură cu incidentul.

Cazul ridică întrebări privind comportamentul unor persoane publice și relevă că nimeni nu este imun la posibilele acte de nesocotire a legii. În prezent, situația este în atenția autorităților, iar evoluția ulterioară a acestui incident va fi cu siguranță supravegheată cu interes de către opinia publică.

Articolul precedentPartidul AUR în creștere la Timiș: Milovan Slovenski, medic cardiolog, se alătură pentru a aduce o opoziție reală PSD și PNL
Articolul următorCurcubeul Multiculturalității în Orașul Deta: Promovarea Diversității prin Proiectul Finanțat de PNDR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.