Acasă Evenimente Subprefectul Sorin Ionescu Conduce Ședința Comisiei de Dialog Social din Timiș: Prioritate...

Subprefectul Sorin Ionescu Conduce Ședința Comisiei de Dialog Social din Timiș: Prioritate Acordată Problematelor Medicale și Salariale Locale

117
0

 

 

Subprefectul de Timiș, Sorin Ionescu, a fost în centrul atenției astăzi în calitate de coordonator al ședinței Comisiei de Dialog Social a județului Timiș. În cadrul întâlnirii, au fost abordate și analizate diverse probleme, cu accent pe neplata sau plata cu întârziere a serviciilor medicale acordate de Casa de Asigurări de Sănătate a Județului (CASJ), precum și reducerea sumelor alocate pentru asistența medicală primară de la bugetul de stat în anul 2024.

Printre temele de discuție au fost incluse și problemele legate de alinierea salarială în anumite instituții, având la bază o serie de documente și petiții primite de la organizații precum Uniunea Patronatelor Independente din Medicina de Familie și Federația Națională a Patronatelor Medicilor de Familie. De asemenea, au fost luate în considerare și solicitările exprimate în adresa Agenției Întreprinderilor Mici și Mijlocii, precum și petiția depusă de cei 500 de muncitori ai S.C. AEM S.A.

Subprefectul Ionescu a subliniat importanța dialogului social ca instrument esențial de mediere în rezolvarea problemelor comunitare. A evidențiat că abordarea constructivă și cooperarea deschisă sunt cheile identificării soluțiilor și rezolvării problemelor semnalate.

Subprefectul a reiterat faptul că calea dialogului este esențială în gestionarea problemelor locale și că, de cele mai multe ori, aceasta conduce la soluții echitabile și durabile. Într-un mod clar și ferm, a subliniat că implicarea tuturor părților interesate este crucială pentru a asigura un proces de luare a deciziilor transparent și eficient în beneficiul comunității județului Timiș.

Articolul precedentPrefectul PSD de Timiș, Mihai Ritivoiu, blochează banii comunelor
Articolul următorInvestiție Majoră în Educație: Echipamente Sportive de Ultimă Generație pentru Școala Gimnazială nr. 25 din Girocului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.