Acasă Evenimente Prefectul PSD de Timiș, Mihai Ritivoiu, blochează banii comunelor

Prefectul PSD de Timiș, Mihai Ritivoiu, blochează banii comunelor

628
0

 

Într-un mesaj direct și sincer către locuitorii comunei Moravița, primarul Răzvan Brăzdău aduce în atenție o situație delicată legată de repartizarea fondurilor locale. În cadrul anunțului său, edilul comentează aparentele tensiuni politice și începutul campaniei electorale care afectează echilibrul bugetar al comunei.

În urma repartizării sumelor pentru echilibrarea bugetului local și finanțarea diverselor proiecte, unii primari din județul Timiș au exprimat nemulțumiri și au sesizat Prefectura Timiș. Aceasta a atacat hotărârea Consiliului Județean Timiș, încercând să blocheze distribuirea sumelor, generând astfel o situație tensionată în rândul comunităților locale.

Primarul Brăzdău face referire la demersurile președintelui Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, care a încercat să echilibreze repartiția pentru primăriile, printre care și Moravița, ce nu au primit fonduri în luna decembrie. El dezvăluie că sumele distribuite de parlamentarii din Timiș și rectificarea bugetară din fondul de rezervă al statului au avut o distribuție neuniformă între primăriile PSD și PNL.

Într-un ton ferm, primarul Brăzdău subliniază discrepanțele semnificative în distribuția sumelor în luna decembrie, când un număr semnificativ de primării din Timiș nu au primit fonduri, iar unele primării PSD au primit dublu față de cele PNL. Întrebarea retorică adresată prefectului este motivată de faptul că, în luna decembrie, când aceleași discrepanțe erau prezente, Prefectura și domnul prefect nu au luat nicio măsură.

Primarul Moraviței încheie apelând la prefect să evite jocurile politice și să se concentreze pe buna funcționare a administrației în beneficiul cetățenilor. Acest mesaj vine ca o chemare la coeziune și colaborare pentru a depăși disputele politice și a se asigura că resursele sunt utilizate în mod echitabil în beneficiul întregii comunități.

Articolul precedentPrimăria Giarmata Încurajează Actualizarea Declarațiilor Fiscale în Contextul Distribuirii Cărților Funciare
Articolul următorSubprefectul Sorin Ionescu Conduce Ședința Comisiei de Dialog Social din Timiș: Prioritate Acordată Problematelor Medicale și Salariale Locale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.