Acasă National Investiție Majoră în Educație: Echipamente Sportive de Ultimă Generație pentru Școala Gimnazială...

Investiție Majoră în Educație: Echipamente Sportive de Ultimă Generație pentru Școala Gimnazială nr. 25 din Girocului

133
0

 

 

Într-o veste entuziasmantă pentru cei aproximativ 800 de elevi ai Școlii Gimnaziale nr. 25 din zona Girocului, primarul Dominic Fritz a semnat un contract ce va aduce dotări moderne pentru noua lor sală de sport. Această inițiativă face parte din eforturile constante ale administrației locale de a investi în educație și sănătatea elevilor.

Potrivit contractului semnat, primul lot de echipamente sportive va fi livrat începând de luna viitoare. Acesta marchează un pas important către dotarea unei săli de sport complet noi și a unui teren de sport, într-o investiție evaluată la peste 10.500.000 lei.

Școala se poate mândri acum cu o infrastructură modernă, iar următorul pas este echiparea sălii cu tot ce este necesar pentru diverse discipline sportive. Printre echipamentele ce vor fi aduse se numără tabele de marcaj interioare și exterioare, aparate de fitness, spaliere de lemn, saltele, capre pentru sărituri și multe altele. De asemenea, se vor furniza echipamente pentru fotbal, baschet, handbal, precum și pentru alte sporturi, într-o investiție de aproximativ 84.000 lei. Un al doilea lot de investiții va include 180 de scaune pentru tribune și mobilier standard pentru săli de sport, în valoare de 63.000 lei.

Primarul Fritz subliniază importanța investițiilor în sănătatea și performanțele elevilor, subliniind că educația și sportul merg mână în mână. Această inițiativă face parte dintr-o serie de proiecte anterioare care au adus săli de sport moderne în grădinița de pe Tipografilor și în Centrul Cultural din Kuncz. Administrația locală afirmă că astfel de investiții în infrastructura sportivă școlară vor continua și în viitor, susținând dezvoltarea armonioasă a elevilor și promovând un stil de viață sănătos.
🌟🏀⚽️ #InvestițiiînEducație #SănătatePrinSport

Articolul precedentSubprefectul Sorin Ionescu Conduce Ședința Comisiei de Dialog Social din Timiș: Prioritate Acordată Problematelor Medicale și Salariale Locale
Articolul următor200 de pisici din rase deosebite vor participa în acest weekend, în Iulius Town, la ediția jubiliară a WCF International Cat Show

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.