Acasă Evenimente Primăria Giarmata Încurajează Actualizarea Declarațiilor Fiscale în Contextul Distribuirii Cărților Funciare

Primăria Giarmata Încurajează Actualizarea Declarațiilor Fiscale în Contextul Distribuirii Cărților Funciare

185
0

 

 

Comuna Giarmata transmite un anunț important către stimații cetățeni, marcând începutul unei etape semnificative în gestionarea administrativă locală. În urma finalizării Cadastrului General, Primăria va distribui cărțile funciare în perioada următoare, iar cetățenii sunt invitați să-și actualizeze declarațiile fiscale de impunere.

Programul compartimentului “Taxe și impozite” este structurat astfel pentru a vă oferi acces la servicii în zilele lucrătoare:

– Luni: 08:00-14:00
– Marți: 08:00-16:00
– Miercuri: 08:00-14:00
– Joi: 08:00-18:00
– Vineri: 08:00-14:00

Această inițiativă vine ca o necesitate în contextul distribuirii cărților funciare, având scopul de a asigura corespondența corectă între informațiile cuprinse în aceste documente și declarațiile fiscale ale locuitorilor.

Îndemnul către cetățeni este să profite de acest moment pentru a-și actualiza informațiile fiscale, contribuind astfel la o administrare eficientă și la evitarea posibilelor discrepanțe. Colaborarea dintre comunitate și autoritățile locale este esențială pentru buna funcționare a acestui proces.

Totodată, Primăria Giarmata aduce la cunoștință cetățenilor o ofertă specială: cei care își plătesc integral taxele până la data de 31 martie 2024 vor beneficia de o reducere de 10%. Este o oportunitate de a îndeplini obligațiile fiscale cu avantaje suplimentare, subliniind importanța contribuției fiecărui cetățean la dezvoltarea comunității locale.

Echipa Primăriei Giarmata este pregătită să vă asiste în procesul de actualizare a declarațiilor fiscale, iar acest anunț reprezintă un apel la responsabilitate civică și implicare activă în propria comunitate.

Prin actualizarea declarațiilor fiscale și plata taxelor în avans, cetățenii contribuie la consolidarea structurii fiscale și la susținerea proiectelor locale menite să îmbunătățească calitatea vieții în comuna Giarmata. Cu aceste informații, comunitatea poate anticipa și răspunde eficient nevoilor locuitorilor.

Primăria Giarmata își exprimă recunoștința față de implicarea cetățenilor și îi încurajează să profite de această perioadă pentru a-și pune la zi declarațiile fiscale și pentru a contribui la progresul comunității locale.

Articolul precedentExpoziția “Brâncuși: surse românești și perspective universale” Încheie Cu Succes Patru Luni de Magie la Muzeul Național de Artă Timișoara
Articolul următorPrefectul PSD de Timiș, Mihai Ritivoiu, blochează banii comunelor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.