Acasă Evenimente Incident la o partidă de vânătoare în județul Timiș: Un bărbat în...

Incident la o partidă de vânătoare în județul Timiș: Un bărbat în vârstă de 69 de ani a fost împușcat accidental

277
0

 

 

La data de 28 ianuarie a.c., autoritățile au fost alertate prin apelul de urgență 112 cu privire la un incident tragic în apropierea localității Brestovăț, județul Timiș. Polițiștii Secției 5 Rurale Belinț s-au deplasat rapid la fața locului, descoperind că în timpul unei partide de vânătoare autorizate, un bărbat de 37 de ani a împușcat accidental un alt vânător în vârstă de 69 de ani.

Victima a suferit răni în urma incidentului, iar autoritățile au confiscat două arme de vânătoare și mai multe cartușe găsite la fața locului. Ambele persoane implicate în incident dețineau permise de port armă și autorizații de vânătoare, potrivit verificărilor efectuate.

În lumina acestui incident tragic, s-a deschis un dosar penal care vizează infracțiunile de vătămare corporală din culpă și uz de armă fără drept. Cercetările sunt în curs pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au condus la producerea accidentului și pentru a determina eventualele neglijențe sau erori implicate.

Evenimentul subliniază importanța respectării cu strictețe a normelor de siguranță în timpul activităților de vânătoare și ridică întrebări cu privire la modul în care astfel de incidente pot fi prevenite în viitor. Autoritățile continuă investigațiile pentru a aduce lumină asupra cauzelor și responsabilităților în acest caz.

Articolul precedentO poveste de loialitate și pasiune în horticultură: 30 de ani de muncă împreună
Articolul următorIn Memoriam: Cicerone Manolache – O viață dedicată fotbalului și antrenoratului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.