Acasă Social Performanțe Remarcabile pentru Politehnica Timișoara la Campionatul Național de Floretă

Performanțe Remarcabile pentru Politehnica Timișoara la Campionatul Național de Floretă

151
0

 

 

Echipa de floretă masculină a Politehnicii Timișoara a obținut o performanță de excepție, câștigând medalia de bronz la Campionatul Național de floretă, categoria cadeți, în întrecerea pe echipe. În finala mică, echipa formată din Felix Dogariu, Mihnea Robănescu, Artiom Cecet și Oliver Chinte a învins CSM Cluj cu un scor solid de 44-28.

De asemenea, succesul a continuat și în competiția feminină pe echipe, cadeți, unde echipa compusă din Ștefania David, Miruna Husu, Dumitrița Josan și Karina Tal a adus acasă o altă medalie de bronz. În finala mică, au învins CSM Corona Brașov cu un scor de 45-29.

Sâmbătă, sportivii Politehnicii Timișoara își vor continua parcursul în competiție, concurând pentru medaliile la categoria destinată juniorilor, atât în probele individuale, cât și în cele feminine. Duminică, aceeași categorie va aduce provocarea încrucișării armelor în proba pe echipe.

Aceste rezultate remarcabile demonstrează talentul și dedicarea sportivilor Politehnicii Timișoara, subliniind poziția de frunte a clubului în cadrul competițiilor naționale de floretă.

#PolitehnicaTimisoara #FloretaCadeți #CampionatNational #MedaliiBronz #PerformantaSportiva

Articolul precedentAdrian Cionca, Primvicepreședintele PSD Timiș, Lansează Invitația la Dezbateri Deschise despre Viitorul Orașului
Articolul următorO poveste de loialitate și pasiune în horticultură: 30 de ani de muncă împreună

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.