Acasă National O poveste de loialitate și pasiune în horticultură: 30 de ani de...

O poveste de loialitate și pasiune în horticultură: 30 de ani de muncă împreună

226
0

 

 

Un cunoscut om de afaceri spunea: “A fi împreună este un început, a rămâne împreună este un progres, a lucra împreună este un succes.” Aceste cuvinte prind viață în povestea inspirațională a echipei Horticultura, unde angajații loiali reprezintă adevărate pietre de temelie ale succesului.

Sorina Chifor, peisagist floricultor la Pepinieră, este un exemplu de dedicare și pasiune în domeniul horticulturii. Cu o experiență de 30 de ani în cadrul aceleiași societăți, Sorina își amintește cu drag de începuturile sale, când, la doar 18 ani, s-a alăturat echipei, atrași de dragostea pentru natură și floricultură.

“M-am obișnuit cu toate, cu munca în aer liber, cu ploile, noroiul, temperaturile scăzute în perioada de iarnă. Dacă o faci din plăcere, orice muncă devine ușoară, oricum ar fi”, mărturisește Sorina Chifor. Secretul longevității sale în cadrul companiei stă în plăcerea pentru muncă și în relațiile strânse cu colegii și conducerea.

Doamna Sorina este nu doar o colegă devotată, ci și o mentoare pentru noii veniți. Cu generozitate, împărtășește din experiența sa profesională, reușind să inspire și să transmită pasiunea pentru horticultură și fiicei sale. Astfel, tradiția și devotamentul pentru acest domeniu se transmit din generație în generație în familia Chifor.

Cu toate provocările aduse de un mediu de lucru în aer liber, Sorina subliniază importanța relațiilor interumane în echipă. “Am colegi cu care lucrez demult și se simte această experiență acumulată împreună, ne înțelegem din priviri cum să facem, cum să lucrăm și treaba merge bine”, explică ea, evidențiind atmosfera familială creată în echipa Horticultura.

Cu această ocazie, dorim să aducem un sincer mulțumesc doamnei Sorina Chifor pentru dedicarea și profesionalismul exemplar, care au contribuit la succesul și coeziunea echipei Horticultura timp de 30 de ani. #echipaHorticultura continuă să inspire prin loialitate și pasiune pentru frumusețea naturii.

Articolul precedentPerformanțe Remarcabile pentru Politehnica Timișoara la Campionatul Național de Floretă
Articolul următorIncident la o partidă de vânătoare în județul Timiș: Un bărbat în vârstă de 69 de ani a fost împușcat accidental

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.