Acasă Politic Adrian Cionca, Primvicepreședintele PSD Timiș, Lansează Invitația la Dezbateri Deschise despre Viitorul...

Adrian Cionca, Primvicepreședintele PSD Timiș, Lansează Invitația la Dezbateri Deschise despre Viitorul Orașului

157
0

 

 

Adrian Cionca, primvicepreședintele PSD Timiș, a făcut un apel către timișoreni pentru a împărtăși viziunea lor privind viitorul orașului. Într-un mesaj transmis cu entuziasm, el subliniază dorința de a vedea schimbări reale în comunitatea locală.

“Dragi Timișoreni, vreau să vă rog să-mi împărtășiți viziunea voastră pentru viitorul orașului nostru. Mi-aș dori să văd schimbări reale,” a declarat Adrian Cionca, evidențiind importanța implicării cetățenilor în procesul de modelare a destinului comunității lor.

Primul pas propus de primvicepreședintele PSD Timiș este evaluarea rezultatelor actuale ale primarului Fritz, subliniind că multe din promisiunile acestuia nu au fost onorate. Adrian Cionca își propune să ofere o platformă deschisă pentru a asculta nemulțumirile și sugestiile timișorenilor cu privire la administrația locală.

“Este timpul să evaluăm rezultatele actuale ale primarului Fritz, care, din păcate, nu a onorat multe din promisiunile făcute,” a adăugat el, subliniind nevoia de transparență și responsabilitate în administrație.

Timișorenii sunt încurajați să lase comentarii în care să își exprime dorințele pentru viitorul orașului și să dezvăluie aspectele care i-au dezamăgit în mandatul actualului primar.

#SchimbareReală #ViitorLuminos #AdrianCionca #PSDTimis #DezbatereDeschisa

Articolul precedentAccident mortal în localitatea Coșava!
Articolul următorPerformanțe Remarcabile pentru Politehnica Timișoara la Campionatul Național de Floretă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.