Acasă Evenimente Accident mortal în localitatea Coșava!

Accident mortal în localitatea Coșava!

664
0

 

În dimineața zilei de 27 ianuarie 2024, ora 07:21, pompierii din Stația Făget și Detașamentul 2 Timișoara au fost solicitați să intervină în urma unui grav accident rutier petrecut în localitatea Coșava, pe DN 68A.

Echipele de intervenție, alcătuite dintr-o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială de primă intervenție și comandă, un echipaj SMURD, precum și o autospecială pentru transport personal și victime multiple din cadrul Detașamentului Lugoj, s-au deplasat rapid la locul incidentului. De asemenea, au fost mobilizate două ambulanțe SAJ, dintre care una cu medic.

Accidentul rutier a implicat un autotren și o camionetă, iar toate cele trei persoane implicate au rămas încarcerate în vehiculele avariate.

Din păcate, conducătorul camionetei a fost declarat decedat la fața locului. În schimb, pasagerul din camionetă, o victimă de sex feminin, și conducătorul autotrenului au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Evenimentul tragic subliniază din nou importanța respectării regulilor de circulație și necesitatea unei intervenții rapide în astfel de situații. Autoritățile continuă să investigheze cauzele exacte ale accidentului pentru a preveni astfel de incidente în viitor.

Comunitatea locală este îndemnată să fie precaută și să sprijine autoritățile în eforturile de asigurare a siguranței rutiere.

#AccidentRutier #InterventiePompieri #SigurantaRutiera #Timisoara #Coșava

Articolul precedentDescoperă Magia Pietrelor Cohului alături de SALVAMONT Timiș
Articolul următorAdrian Cionca, Primvicepreședintele PSD Timiș, Lansează Invitația la Dezbateri Deschise despre Viitorul Orașului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.