Acasă Evenimente Lucrări de Reparații și Amenajare în Comuna Moșnița Nouă

Lucrări de Reparații și Amenajare în Comuna Moșnița Nouă

132
0

 

 

Moșnițeana SRL desfășoară activități de reparații și amenajare în comuna Moșnița Nouă, concentrându-se pe pietruirea, profilarea drumurilor, așternerea pietrei și compactarea acestora. Lucrările sunt în desfășurare pe străzile din zonele: Str. Eugenia (parțial), Str. Ana (parțial), Str. Adriană și Str. Zaraza.

Aceste intervenții sunt esențiale pentru îmbunătățirea infrastructurii locale, având un impact pozitiv asupra mobilității și siguranței în trafic. Comuna Moșnița Nouă se bucură de astfel de investiții, iar locuitorii din zonele precum Urseni, Albina, Rudicica și altele vor beneficia de îmbunătățiri semnificative.

Eforturile de reparații vor continua în funcție de condițiile meteo favorabile, asigurând astfel progresul constant în ceea ce privește infrastructura locală. Moșnița Nouă devine astfel un exemplu de gestionare atentă a resurselor și preocupare pentru calitatea vieții locuitorilor.

#MosnitaNoua #PrimariaMosnitaNoua #MosnitaVeche #Urseni #Albina #Rudicica #informare #reparatii #amenajare

Articolul precedentBURGER KING® va deschide un restaurant în Iulius Town Timișoara
Articolul următorPolitehnica Timișoara Obține Medalie de Aur în Competiția Națională de Floretă Cadeți. Felix Dogariu responsabil de această performanță!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.