Acasă Evenimente Accident grav pe Calea Torontalului: O victimă transportată la spital, dosar penal...

Accident grav pe Calea Torontalului: O victimă transportată la spital, dosar penal deschis

169
0

 

 

Un incident tragic a avut loc astăzi pe Calea Torontalului, unde un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost implicat într-un accident de circulație cu o femeie de 35 de ani, la intersecția cu bulevardul Cetății.

Potrivit informațiilor disponibile, bărbatul conducea un autoturism dinspre Piața Consiliul Europei, iar la intersecția menționată, s-a produs o coliziune cu autoturismul condus de către femeia în vârstă de 35 de ani.

Impactul a avut consecințe grave, rezultând o victimă, femeia de 35 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Starea ei de sănătate va fi monitorizată cu atenție în următoarele zile.

După producerea accidentului, ambii șoferi au fost supuși testului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, excluzând astfel consumul de alcool ca factor al evenimentului rutier.

În lumina acestor evenimente, autoritățile au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Ancheta va stabili cu exactitate circumstanțele care au condus la producerea accidentului și dacă există sau nu alte aspecte care ar putea fi relevante în acest caz.

Este esențial ca șoferii să fie vigilenți și să respecte regulile de circulație pentru a evita astfel de incidente grave. Autoritățile vor continua să monitorizeze situația și să ia măsurile necesare pentru asigurarea siguranței în trafic.

Articolul precedentExponate ale Pavilionului României de la Bienala de Arhitectură Veneția 2023 pot fi văzute în Iulius Town
Articolul următorBURGER KING® va deschide un restaurant în Iulius Town Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.