Acasă Politic Viceprimarul Timișoarei, Ruben Lațcău, solicită intervenția imediată a SDM pentru repararea străzilor...

Viceprimarul Timișoarei, Ruben Lațcău, solicită intervenția imediată a SDM pentru repararea străzilor afectate de ger

90
0

 

 

Viceprimarul Timișoarei, Ruben Lațcău, a emis un avertisment ferm către Serviciul de Drumuri și Poduri Municipale (SDM), cerând intervenția de urgență pe toate străzile afectate de condițiile meteorologice extreme din ultima perioadă. Lațcău a subliniat că, deși s-a acționat deja pe Calea Dorobanților, SDM trebuie să plombeze gropile existente într-un timp scurt.

Viceprimarul a precizat că, în urma constatărilor pe Calea Dorobanților, a transmis SDM-ului nevoia de a repara gropile în câteva zile, evidențiind faptul că aceasta este o prioritate. Mai mult, Lațcău a anunțat că conducerea SDM va trebui să se prezinte de urgență la Primărie pentru a explica motivele creșterii rapide a numărului de gropi pe un drum care a fost modernizat în 2022.

Un aspect important subliniat de viceprimar a fost referitor la garanția pentru lucrările efectuate, care este de 5 ani. Acest lucru implică responsabilitatea SDM în a asigura calitatea și durabilitatea lucrărilor realizate pe infrastructura orașului.

Comunicatul lui Ruben Lațcău reflectă îngrijorarea autorităților locale pentru starea infrastructurii în contextul condițiilor meteorologice adverse. Timișoara se confruntă cu o situație dificilă, iar cetățenii așteaptă măsuri prompte pentru remedierea problemelor apărute pe drumurile orașului.

Articolul precedentRestaurantul Casa Bunicii 1 Timișoara, sancționat pentru abateri grave în domeniul igienei alimentare
Articolul următorLucrări de Îmbunătățire a Infrastructurii În Derulare în Comuna Moșnița Nouă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.