Acasă Evenimente Tânăra Fotbalistă Andreea Șepețan, Oaspete de Onoare în Comuna Moravița

Tânăra Fotbalistă Andreea Șepețan, Oaspete de Onoare în Comuna Moravița

232
0

 

 

Primarul comunei Moravița, Răzvan Brăzdău, a transmis astăzi un mesaj de recunoaștere și apreciere pentru sportiva de excepție, Andreea Șepețan, care a făcut o vizită emoționantă în satul ei natal, Dejan. La doar 17 ani, Andreea s-a remarcat în lumea fotbalului, evoluând cu succes la echipa de fotbal feminin Poli Timișoara și la echipa națională a României U19.

Primarul Brăzdău a subliniat importanța vizitei Andreei, exprimându-și recunoștința că aceasta a alocat timp să revină în comuna Moravița și să împărtășească experiențele ei cu comunitatea locală.

“Andreea, cu numele tău strălucind în lumea fotbalului, ești o sursă de inspirație pentru toți locuitorii comunei noastre. Te felicit pentru realizările tale remarcabile și îți urez mult succes în cariera ta. Sunt convins că vei ajunge acolo unde îți dorești, iar noi suntem mândri să te avem ca reprezentant al comunei Moravița”, a declarat primarul Răzvan Brăzdău.

Acest mesaj transmite comunității locale că tinerii talentați sunt recunoscuți și susținuți în comuna Moravița. Astfel, Andreea Șepețan devine o sursă de inspirație

Articolul precedentEchipe de intervenție mobilizate în lupta contra unui incendiu major în satul Hodoni
Articolul următorRestaurantul Casa Bunicii 1 Timișoara, sancționat pentru abateri grave în domeniul igienei alimentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.