Acasă Evenimente Restaurantul Casa Bunicii 1 Timișoara, sancționat pentru abateri grave în domeniul igienei...

Restaurantul Casa Bunicii 1 Timișoara, sancționat pentru abateri grave în domeniul igienei alimentare

190
0

 

Restaurantul Casa Bunicii 1 din Timișoara se confruntă cu sancțiuni dure după ce au fost constatate numeroase abateri de către Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Vest. Printre neregulile identificate se numără lipsa de elemente de identificare și caracterizare a materiilor prime, produse cu data durabilității minimale depășită, condiții necorespunzătoare de depozitare a alimentelor, aparatură și ustensile neigienizate, precum și practici comerciale incorecte.

Comisarul șef CRPC Regiunea Vest, Alin Gubandru, a dispus sancțiuni severe pentru aceste abateri, în cuantum total de 30.000 de lei, sub forma a trei amenzi contravenționale. De asemenea, restaurantul a primit și un avertisment, semnalând gravitatea situației.

În plus, au fost impuse măsuri complementare pentru remedierea situației, cum ar fi oprirea temporară a prestării serviciilor până la aducerea la conformitate, precum și oprirea definitivă de la comercializare și retragerea de la consumul uman a produselor neconforme, în cantitate de circa 70 de kilograme.

Aceste acțiuni ale Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor reprezintă un demers important în asigurarea siguranței alimentare pentru consumatorii din Timișoara. Restaurantul Casa Bunicii 1 este acum obligat să implementeze măsuri imediate pentru remedierea deficiențelor constatate și să respecte normele stricte de igienă alimentară pentru a evita sancțiuni suplimentare și pentru a redobândi încrederea clienților săi.

Articolul precedentTânăra Fotbalistă Andreea Șepețan, Oaspete de Onoare în Comuna Moravița
Articolul următorViceprimarul Timișoarei, Ruben Lațcău, solicită intervenția imediată a SDM pentru repararea străzilor afectate de ger

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.