Acasă Evenimente Operațiune de amploare în California: Interlopul Florin Duduianu, lider al unei rețele...

Operațiune de amploare în California: Interlopul Florin Duduianu, lider al unei rețele criminale românești, arestat

264
0

 

 

Autoritățile americane au demarat o operațiune de amploare în California, arestând 48 de membri ai unei rețele criminale românești, printre care se numără și celebrul interlop Florin Duduianu, cunoscut pentru activitățile sale infracționale în România.

Florin Duduianu, condamnat în țară pentru tâlhărie și șantaj, a fost identificat ca lider al grupului criminal care opera în Statele Unite. Membrii rețelei sunt suspectați că au săvârșit furturi în valoare de sute de mii de dolari în California, prin instalarea de dispozitive de skimming în magazine.

Metoda folosită de infractori viza fraudarea cardurilor sociale EBT, utilizate de familiile cu venituri mici pentru a achiziționa alimente și lapte praf pentru copii. După frauda acestor carduri, banii obținuți erau folosiți pentru achiziționarea de lapte praf, transferat ulterior în Mexic, unde există o penurie, pentru a fi folosit în traficul de droguri de către cartelurile locale.

Procurorul districtual Todd Spitzer a subliniat impactul devastator al acțiunilor rețelei asupra unor categorii vulnerabile de persoane, precum mamele singure și oamenii muncitori cu venituri red

Articolul precedentAnularea Transportului Metropolitan în Zona Munteni: Primăria comunei Parța anunță măsuri legale
Articolul următorEchipe de intervenție mobilizate în lupta contra unui incendiu major în satul Hodoni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.