Acasă Politic Lucrări de Îmbunătățire a Infrastructurii În Derulare în Comuna Moșnița Nouă

Lucrări de Îmbunătățire a Infrastructurii În Derulare în Comuna Moșnița Nouă

124
0

 

 

Primăria Moșnița Nouă, prin intermediul Moșnițeana SRL, a demarat lucrări de reparații și amenajare a infrastructurii rutiere în localitate. Eforturile se concentrează în prezent pe Strada Bolero, unde se efectuează lucrări de pietruire, profilare a drumului, așternere de piatră și compactare.

Aceste măsuri vizează îmbunătățirea calității infrastructurii locale și asigurarea unor condiții mai bune de circulație pentru locuitorii comunei. Anunțul a fost făcut prin intermediul unui comunicat de presă, subliniindu-se faptul că desfășurarea acestor lucrări va continua în funcție de condițiile meteorologice.

Comuna Moșnița Nouă, care include localitățile Moșnița Nouă, Moșnița Veche, Urseni, Albina și Rudicica, evidențiază astfel un angajament constant față de modernizarea infrastructurii și îmbunătățirea calității vieții pentru comunitatea locală.

Respectând principiul transparenței și informării constante a cetățenilor, primăria adaugă hashtag-urile #MosnitaNoua #PrimariaMosnitaNoua #MosnitaVeche #Urseni #Albina #Rudicica pentru a facilita accesul la informații și a susține un dialog eficient între autorități și comunitate. Prin aceste acțiuni, administrația locală își reconfirmă dedicarea față de nevoile și așteptările locuitorilor săi.

Articolul precedentViceprimarul Timișoarei, Ruben Lațcău, solicită intervenția imediată a SDM pentru repararea străzilor afectate de ger
Articolul următorProgram de lucru RETIM pentru 24 ianuarie 2024 și recomandări pentru sezonul rece

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.