Acasă Evenimente Intervenție Rapidă După Accident Rutier la Calea Șagului, Timișoara

Intervenție Rapidă După Accident Rutier la Calea Șagului, Timișoara

205
0

 

Timișoara, 20 ianuarie: La ora 21:24, serviciile de intervenție au fost alertate pentru a interveni în urma unui accident rutier petrecut în sensul giratoriu de pe Calea Șagului.

Echipele de pompieri de la Detașamentul 2 Timișoara au sosit prompt la locul evenimentului, aducând cu ei o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere. În plus, un echipaj SMURD a fost mobilizat pentru a gestiona situația.

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, accidentul a implicat un autoturism în care se aflau cinci persoane – patru adulți și un minor. Din păcate, incidentul a rezultat în patru victime. Echipajele medicale au preluat victimele, toate conștiente și cooperante, și le-au transportat la spital pentru îngrijiri suplimentare.

O a cincea persoană implicată în eveniment a fost evaluată medical la locul accidentului și a refuzat ulterior transportul la spital.

Evenimentele de acest gen subliniază importanța vigilenței la volan și a respectării regulilor de circulație. Autoritățile reamintesc constant necesitatea precauției și responsabilității în trafic pentru prevenirea unor astfel de evenimente nefericite.

Articolul precedent100 de Copii Timișoreni Descoperă Magia Șahului în Sala de Consiliu
Articolul următorACȚIUNE EFICIENTĂ PENTRU SIGURANȚA CIRCULAȚIEI – REZULTATE POLIȚIȘTII TIMIȘENI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.