Acasă Evenimente Explorând Lumea Filmului Prin Muzică la Sala Capitol

Explorând Lumea Filmului Prin Muzică la Sala Capitol

69
0

 

Filarmonica Banatului vă invită la un eveniment muzical deosebit, într-o călătorie captivantă prin lumea filmului. Recitalul educativ, intitulat *”Colecție sonoră din filme celebre”*, este dedicat celor mici, având ca public țintă copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani. Evenimentul va transforma Sala Capitol într-un tărâm al poveștilor muzicale, oferindu-le celor mici o experiență muzicală de neuitat.

Sub îndrumarea maestrului Iosif Todea, Corul “Ion Românu” al Filarmonicii Banatului va aduce la viață emoțiile melodiilor din universul cinematografic. Soliștii Bianca Mihăescu, Ana Kui, Alexandru Șuca și Antoniu Marc vor completa atmosfera cu interpretări remarcabile.

Evenimentul, programat pentru data de 25 ianuarie, începând cu ora 15:00, nu este doar un spectacol muzical captivant, ci și o oportunitate de învățare pentru cei mici. Aceștia vor fi încurajați să descopere elementele muzicale, să exploreze poveștile din spatele fiecărei melodii și să se conecteze cu frumusețea muzicii clasice și a filmului.

Cu siguranță, *”Colecție sonoră din filme celebre”* va crea amintiri muzicale de neuitat pentru cei mici și îi va inspira să descopere magia muzicii și a poveștilor transmise prin intermediul acesteia.

Articolul precedentAmintirea Lt. Aurelia Ion: 10 Ani de la Tragedia din Munții Apuseni
Articolul următor100 de Copii Timișoreni Descoperă Magia Șahului în Sala de Consiliu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.