Acasă Evenimente Amintirea Lt. Aurelia Ion: 10 Ani de la Tragedia din Munții Apuseni

Amintirea Lt. Aurelia Ion: 10 Ani de la Tragedia din Munții Apuseni

136
0

 

 

*În Memoriam*

Astăzi marcăm trista aniversare a tragicului accident aviatic din Munții Apuseni, care a avut loc acum 10 ani și care a avut drept consecință pierderea vieții lt.(p.m.) Aurelia Ion. Studentă în anul V la Institutul de Medicină Militară, Aurelia era cunoscută pentru frumusețea sa, spiritul sensibil, inteligența deosebită și devotamentul altruist.

Evenimentul tragic, petrecut pe 20 ianuarie 2014, a lăsat o amprentă dureroasă în inimile celor care au cunoscut-o pe Aurelia. În ciuda perioadei scurte de timp petrecute în această lume, ea a lăsat în urmă o moștenire de compasiune și ambiție. Studenții și profesorii de la Institutul de Medicină Militară încă își aduc aminte de contribuția sa valoroasă la comunitate.

Cu gândurile noastre îndreptate către familia și prietenii ei, ne amintim de Aurelia Ion nu doar pentru zilele în care a trăit, ci și pentru lumină, iubire și dedicare, acele calități care continuă să strălucească în amintirea noastră. Dumnezeu să o odihnească în pace, iar cei lăsați în urmă să găsească alinarea necesară în această zi de comemorare. Sursa acestei amintiri dureroase este Asociația Camarazii, care a rămas dedicată păstrării vieții și memoriei eroilor noștri.

Articolul precedentPoluarea Aerului în Timișoara: Fabrica de Anvelope Continental, Sub Lupă
Articolul următorExplorând Lumea Filmului Prin Muzică la Sala Capitol

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.