Acasă Evenimente Timișoara: Călătorie Culturală în Săptămâna 20-26 Ianuarie 2026

Timișoara: Călătorie Culturală în Săptămâna 20-26 Ianuarie 2026

117
0

 

 

*Timișoara, 20 ianuarie 2026* – Dacă căutați o experiență culturală captivantă în săptămâna 20-26 ianuarie 2026, îți propunem un *Calendar Cultural* variat, cu spectacole și evenimente de excepție. Acestea sunt programate pentru a oferi momente de bucurie și inspirație în compania celor dragi.

**Sâmbătă – 20 ianuarie:**

🎨 **Galeria Roțonda – Expoziția “CCMT. 2023″**
– O incursiune în evenimentele marcante din 2023, prezentată în peste 50 de afișe. Gazda expoziției este Casa de Cultură, oferind publicului o retrospectivă captivantă.

**Duminică – 21 ianuarie:**

🎼 **Sala Capitol – Recital educativ “Coloane sonore din filme celebre”**
– Începând cu ora 15:00, Corul “Ion Românu” al Filarmonicii Banatul va susține un recital educativ dedicat copiilor cu vârsta între 7 și 12 ani. Dirijor: Iosif Todea.

**Marți – 23 ianuarie:**

🎭 **Teatrul German – “Conversația zăpezii”**
– O adaptare după Herta Müller, regizat de Niky Wolcz. Spectacolul cu supratitrare în română și engleză începe la ora 19:00.

**Miercuri – 24 ianuarie:**

🎭 **Teatrul German – “Craiasa zăpezii”**
– O producție după Evgheni Schwarz, regizată de László Béres. Spectacolul, adresat copiilor cu vârsta peste 6 ani, începe la ora 11:00.

**Vineri – 26 ianuarie:**

🎹 **Sala Capitol – Concert simfonic**
– Orchestra Filarmonicii Banatul, sub bagheta maestrului Tiberiu Soare, împreună cu solistul Daniel Ciobanu la pian, oferă un concert de excepție începând cu ora 19:00.

🎭 **Teatrul German – “Dragonul”**
– O adaptare după Evgheni Schwarz, în regia lui Yuri Kordonsky. Spectatorii beneficiază de supratitrare în română și engleză. Spectacolul începe la ora 19:30.

🎭 **Casa Maghiară – Spectacol de improvizație**
– Începând cu ora 19:00, “Seara în care se poartă într-un mod plăcut, oriunde.” aduce momente de amuzament în limba maghiară.

🍿 În plus, vă invităm să explorați programele Cinema Victoria Timișoara și Cinema Timiș pentru a descoperi filmele care rulează în această săptămână.

🫶 Participă la această călătorie culturală și bucură-te de farmecul diversit

Articolul precedentDr. Ing. Ilie Vlaicu, Reconfirmat în Fruntea Asociației Române a Apei: Lider Profesionist și Experiență Solidă
Articolul următorStrada Vasile Goldiș din Timișoara Revitalizată Prin Inițiativa Societății Horticultura

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.