Acasă Economic Dr. Ing. Ilie Vlaicu, Reconfirmat în Fruntea Asociației Române a Apei: Lider...

Dr. Ing. Ilie Vlaicu, Reconfirmat în Fruntea Asociației Române a Apei: Lider Profesionist și Experiență Solidă

175
0

Dr. Ing. Ilie Vlaicu, Directorul Aquatim, primește un nou vot de încredere din partea directorilor companiilor de apă din întreaga țară, fiind reconfirmat în calitate de Președinte al Asociației Române a Apei (ARA). Decizia a fost luată în cadrul Adunării Generale a ARA desfășurate zilele acestea la București.

Acest al doilea mandat pentru Dr. Ing. Ilie Vlaicu reprezintă o certificare a calităților sale remarcabile în consolidarea și gestionarea eficientă a industriei apei. Este recunoscut ca un lider profesionist cu o experiență vastă de zeci de ani în domeniu, manifestând totodată integritate și verticalitate. Abilitățile sale de a gestiona provocările tehnice și de management, dar și capacitatea de a construi și susține o echipă coezivă, au fost evidentiate în timpul mandatului său anterior de patru ani.

“Reconfirmarea în funcția de Președinte al Asociației Române a Apei este o onoare și o responsabilitate pe care o asum cu dedicație și determinare. Industria apei are un rol crucial în viața comunităților și mă angajez să continui promovarea celor mai înalte standarde de calitate și servicii inovatoare în acest domeniu vital,” a declarat Dr. Ing. Ilie Vlaicu.

În timpul mandatului său anterior, Dr. Ing. Ilie Vlaicu a contribuit semnificativ la dezvoltarea și modernizarea sistemelor de apă și canalizare, având impact pozitiv asupra calității vieții locuitorilor. Eforturile sale continue în susținerea dezvoltării durabile și a unei infrastructuri solide în domeniul apei au fost recunoscute și apreciate la nivel național.

Felicitări, domnule Director, pentru reconfirmarea meritată în fruntea Asociației Române a Apei!

Articolul precedentDescoperă Timișoara cu Tramvaiul Turistic: O Călătorie în Timp și Spațiu
Articolul următorTimișoara: Călătorie Culturală în Săptămâna 20-26 Ianuarie 2026

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.