Acasă Social Intervenție Promptă După Un Accident Rutier în Voiteg

Intervenție Promptă După Un Accident Rutier în Voiteg

172
0

 

 

*Timiș, 18 ianuarie 2024* – Astăzi, la ora 17:37, serviciile de intervenție din cadrul Secției Deta și Detașamentului 2 Timișoara au fost alertate pentru a interveni la locul unui accident rutier în localitatea Voiteg.

Pentru gestionarea situației, pompierii au acționat cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere, alături de un echipaj SMURD, asigurând asistența în cazul unui eveniment cu patru implicați. De asemenea, au fost mobilizate două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

Accidentul a implicat două autoturisme și a avut drept consecință trei victime, dintre care două au rămas încarcerate. Toate cele trei victime au fost preluate conștiente și cooperante de către echipajele medicale, prezentând multiple traumatisme, și au fost transportate la spital pentru îngrijiri suplimentare.

A patra persoană implicată în incident nu a necesitat îngrijiri medicale de urgență.

Eforturile concertate ale serviciilor de intervenție și asistență medicală au permis gestionarea eficientă a situației, iar intervenția rapidă a contribuit la oferirea îngrijirilor necesare victimelor. Autoritățile continuă să investigheze cauzele exacte ale accidentului pentru a preveni astfel de incidente în viitor.

Articolul precedentAmendă Semnificativă Pentru Șoferul unui Autobuz: 31.000 de Lei Pentru Nereguli la Tahograf
Articolul următorProtest Masiv al Fermierilor la Timișoara – 18 ianuarie 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.