Acasă Social Șofer Cercetat pentru Conducere Sub Influțența Substanțelor Psihoactive – Acțiune Rapidă a...

Șofer Cercetat pentru Conducere Sub Influțența Substanțelor Psihoactive – Acțiune Rapidă a Poliției

52
0

 

 

*Peciu Nou, 17 ianuarie 2024* – Într-un incident recent, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Peciu Nou au intervenit în forță pentru a opri un autoturism pe DJ 691 A, pe raza localității Peciu Nou, unde un șofer în vârstă de 43 de ani a fost depistat și investigat sub suspiciunea de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

În cadrul controlului de rutină, testarea șoferului cu aparatul specializat a indicat prezența unor indicii ce ar putea sugera consumul de substanțe psihoactive. Este important de subliniat că acest test nu constituie o probă legală, motiv pentru care bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice. Acest pas este esențial pentru stabilirea exactă a naturii și nivelului substanțelor consumate.

Poliția a deschis un dosar penal în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive. Această acțiune rapidă demonstrează angajamentul autorităților în asigurarea siguranței pe șosele și combaterea conducerii sub influența substanțelor interzise.

Pentru a menține siguranța comunității, poliția reamintește importanța responsabilității la volan și consecințele grave pe care le poate avea conducerea sub influența substanțelor psihoactive asupra securității publice.

Articolul precedentMuzeul Național al Banatului deschide Punctul Muzeal de la Parța pentru Educația Tinerilor
Articolul următorIn Memoriam: Profesorul Trăilă Nicola – Un Gigant al Chirurgiei Românești

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.