Acasă Social Primarul Marius Graur din Lovrin Anunță Semnarea Contractului de Extindere a Canalizării...

Primarul Marius Graur din Lovrin Anunță Semnarea Contractului de Extindere a Canalizării în Întreaga Localitate

421
0

 

 

*Lovrin, 18 ianuarie 2024* – Astăzi, primarul Marius Graur din Lovrin a marcat un moment important pentru comunitatea locală, participând la semnarea unui contract crucial pentru extinderea sistemului de canalizare în întreaga localitate. Evenimentul a avut loc în cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, iar partenerul primarului în această inițiativă a fost domnul Ministru Adrian Ioan Veștea.

Semnarea contractului reprezintă un pas semnificativ în direcția îmbunătățirii infrastructurii locale, asigurând servicii de canalizare extinse pentru locuitorii din Lovrin. Această inițiativă vine în întâmpinarea nevoilor comunității și va contribui semnificativ la îmbunătățirea calității vieții pentru toți locuitorii orașului.

Primarul Marius Graur a subliniat importanța acestei extinderi a sistemului de canalizare, care va avea un impact pozitiv nu doar asupra infrastructurii, ci și asupra mediului înconjurător și sănătății publice. El a exprimat recunoștința sa față de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, precum și față de domnul Ministru Adrian Ioan Veștea pentru sprijinul acordat acestei inițiative.

Ministrul Adrian Ioan Veștea a evidențiat importanța investițiilor în infrastructura locală și a subliniat angajamentul Ministerului său pentru a sprijini proiecte care aduc beneficii directe cetățenilor. Extinderea canalizării în Lovrin se înscrie în această viziune mai amplă de dezvoltare urbană și îmbunătățire a calității vieții.

Proiectul de extindere a canalizării va implica lucrări complexe și coordonate pentru a asigura acoperirea integrală a localității. Comunitatea Lovrin se așteaptă la o transformare semnificativă, iar semnarea acestui contract reprezintă un pas decisiv spre realizarea acestui obiectiv important.

Articolul precedentIntervenție de Urgență: Pompierii Salvatori ai Detașamentului 2 Timișoara în Acțiune
Articolul următorPoliția Locală Timișoara Intensifică Verificările la Șantierele de Construcții pentru Protejarea Mediului și Domains Public

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.