Acasă Evenimente Prefectul de Timiș pare interesat de medicii care au protestat în fața...

Prefectul de Timiș pare interesat de medicii care au protestat în fața “porții” sale

175
0

Ce să și facă……că doar este an electoral…

*Timiș, 17 ianuarie 2024* – Mihai Ritivoiu, prefect al județului Timiș, a transmis un mesaj în contextul complexității actului medical din zilele noastre, subliniind necesitatea creșterii calității în zona medicinei de familie.

În urma întâlnirii cu reprezentanții protestatarilor, prefectul Timișului a reiterat importanța acestei direcții și a preluat cerințele acestora. Le-a asigurat pe cei implicați că dispune de întreg sprijinul pentru demersurile efectuate la nivel central, având în vedere conflictul existent.

Prefectul Ritivoiu a exprimat încrederea că profesioniștii din Ministerul Sănătății vor identifica soluțiile potrivite în cel mai scurt timp posibil, pentru a răspunde nevoilor medicale actuale. Așadar, sprijinul și colaborarea între autorități și reprezentanții medicilor de familie rămân prioritare în efortul de a îmbunătăți sistemul medical și de a asigura servicii de calitate populației.

Articolul precedent80 dintre cele mai cunoscute exemplare de tarantule, șerpi și alte specii de reptile pot fi admirate gratuit în Iulius Town!
Articolul următorDouă Persoane Reținute în Comuna Coșteiu pentru Acte de Vandalism și Amenințări

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.