Acasă Evenimente 80 dintre cele mai cunoscute exemplare de tarantule, șerpi și alte specii...

80 dintre cele mai cunoscute exemplare de tarantule, șerpi și alte specii de reptile pot fi admirate gratuit în Iulius Town!

121
0

 

Un piton reticulat, un boa amazonian de copac și multe alte exemplare, dar și 50 de specii de tarantule vor putea fi admirate în Iulius Town în perioada 19 – 28 ianuarie 2024. În total, Expoziția de tarantule și șerpi vii reunește 80 de exemplare ale celor mai cunoscute specii de pe glob, iar pasionații și curioșii sunt așteptați în Iulius Mall să le descopere și să își înfrângă fobiile!

Una dintre cele mai apreciate expoziții revine la Iulius Town, iar de această dată, reunește în cadrul aceluiași eveniment atât tarantule, cât și șerpi. O colecție impresionantă ce cuprinde 80 de exemplare dintre cele mai apreciate specii de pe glob vor putea fi admirate în Piațeta Intersport din Iulius Mall, în intervalul orar 10.00 – 22.00.

Expoziția de tarantule, șerpi și alte specii de reptile are scop educativ, intrarea este gratuită, iar crescătorii exemplarelor expuse vor răspunde întrebărilor curioșilor.

Un boa constrictor, un piton birmanez (una dintre cele mai mari șapte specii de șerpi), un Blood Snake (își are originile în Asia de Sud-Est), un piton reticulat, dar și un boa amazonian de copac sunt printre exemplarele de șerpi pe care le vei putea vedea în Iulius Town.

În cadrul expoziției sunt și alte tipuri de șopârle, precum:tegu, un dragon cu barbă, blue-tongued skinks, Gecko ocelot din Madagascar și multe altele. În același timp, nu vor lipsi unele dintre cele mai interesante specii de țestoase: mata-mata sau red foot tortoise. Tarantule gigant, care impresionează prin dimensiune și prin coloritul lor spectaculos, se află în cadrul expoziției.

Fiecare exemplar este expus într-un terariu specialconceput astfel încât să recreeze habitatul natural al fiecărei specii. Astfel, pentru șarpele boa amazonian, în terariu este amplasată o creangă specială de copac, iar pentru speciile care preferă mediile deșertice, habitatele sunt amenajate cu nisip. Pentru tarantule terariile diferă deoarece acestea țes pânze uimitoare, unde se odihnesc, „își prind prada” sau se „ascund”.

Vino în Iulius Town și descoperă cele mai interesante exemplare de tarantule, șerpi și alte reptile!

Articolul precedentIn Memoriam: Profesorul Trăilă Nicola – Un Gigant al Chirurgiei Românești
Articolul următorPrefectul de Timiș pare interesat de medicii care au protestat în fața “porții” sale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.