Acasă Evenimente Tânăr reținut pentru tâlhărie calificată în Timișoara: Prejudiciu recuperat și cercetări în...

Tânăr reținut pentru tâlhărie calificată în Timișoara: Prejudiciu recuperat și cercetări în curs

147
0

 

 

La data de 15.01.2024, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Timișoara au reținut un tânăr în vârstă de 21 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Fapta, petrecută la data de 14.11.2023, a implicat amenințarea cu un obiect înțepător a unui șofer de taxi, în vârstă de 67 de ani, la intersecția străzilor Emilia Puhallo Lungu și Luna din Timișoara.

Conform relatării victimei, tânărul, sub amenințare, i-a sustras telefonul mobil și a fugit într-o direcție necunoscută. Prin eforturile de investigație, polițiștii au identificat și reținut presupusul autor, care a fost condus la sediul poliției pentru audieri.

În urma reținerii, prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar tânărul în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș. Procedura judiciară prevede prezentarea acestuia în fața magistraților cu propunerea de luare a unei măsuri preventive, iar polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a bănuitului.

Articolul precedentFabrica Azur din Timișoara “colorează” aerul seară de seară în oraș! Avem Gardă de Mediu!?
Articolul următorAPEL URGENT PENTRU ALINIAREA SALARIALĂ ÎN INSTITUȚIILE MINISTERULUI ECONOMIEI, ANTREPRENORIATULUI ȘI TURISMULUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.