Acasă Social Succes Remarcabil pentru Scrima Poliției Timișoara la Competiții Internaționale

Succes Remarcabil pentru Scrima Poliției Timișoara la Competiții Internaționale

165
0

 

*Timișoara, 16 ianuarie 2024* – Excelența sportivă a fost evidențiată în acest weekend prin performanțele excepționale obținute de reprezentanții Clubului de Scrimă al Poliției Timișoara la două competiții internaționale de prestigiu.

Campioana *Rebeca Candescu 🤺* a avut un parcurs notabil la *Grand Prix de Coupe Mondiale* desfășurat la Paris. Cu o participare la nivel înalt, s-a clasat pe poziția 49-a în clasamentul senioarelor, la floretă. Această performanță remarcabilă adaugă o pagină de onoare sportivei, care reprezintă cu mândrie România la nivel internațional. Rebeca Candescu a demonstrat o angajare și o abilitate remarcabilă, fiind învingătoare directă a unei campioane chineze, Chen Qingyuan, care ulterior a câștigat competiția.

La Bratislava, tânărul *Felix Dogariu 🤺*, în vârstă de 16 ani, a menținut în continuare în topul cadeților din România. Participând la *Circuitul European de floretă masculină*, s-a calificat pe tabloul de 32, aducând onoruri echipei și confirmându-și statutul de sportiv de perspectivă în scrima românească.

*Livius Buzan*, coordonatorul secției de scrimă a Politehnicii Timișoara, a evidențiat dedicarea și efortul continuu al sportivilor, subliniind importanța pregătirii și susținerii acestora în cadrul clubului. “Sunt mândru să coordonez acești junii cu performanțe remarcabile, care reprezintă cu demnitate și pasiune Politehnica Timișoara și, implicit, municipiul nostru”, a declarat Buzan.

Aceste rezultate reprezintă o confirmare a potențialului și a determinării sportivilor din cadrul Clubului de Scrimă al Poliției Timișoara, subliniind, totodată, importanța promovării sportului și a talentului în rândul tinerilor.

Clubul de Scrimă al Poliției Timișoara continuă să fie o forță respectată în lumea competițiilor de scrimă, iar performanțele obținute la aceste competiții internaționale sunt un pas semnificativ în susținerea și promovarea sportului de performanță în Timișoara și România. #POLITEHNICATIMISOARA 🤍💜

Articolul precedentAPEL URGENT PENTRU ALINIAREA SALARIALĂ ÎN INSTITUȚIILE MINISTERULUI ECONOMIEI, ANTREPRENORIATULUI ȘI TURISMULUI
Articolul următorAccident rutier grav: Microbuz răsturnat în apropiere de Balșa, intervenție de amploare a echipelor de salvare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.