Acasă Evenimente Sorin Ionescu, Subprefect al Timișului, facilitează un dialog constructiv cu protestatarii

Sorin Ionescu, Subprefect al Timișului, facilitează un dialog constructiv cu protestatarii

149
0

 

 

*Lugoj, 17 ianuarie 2024* – Astăzi, la Primăria Lugoj, am participat la o întâlnire cu un grup de reprezentanți ai protestatarilor. După trei zile consecutive de proteste în stradă ale transportatorilor și fermierilor din zonele Lugoj, Darova, Boldur și Găvojdia, a avut loc o schimbare semnificativă în atitudinea protestatarilor, aceștia optând pentru o abordare civilizată la masa dialogului cu reprezentanții instituțiilor statului.

Într-o întorsătură constructivă a evenimentelor, am reușit să ajungem la un acord în timpul discuțiilor noastre. Le-am asigurat pe protestatare că revendicările lor, pe care le-am luat în considerare, vor fi transmise prompt Guvernului României și ministerelor relevante responsabile de rezolvarea problemelor ridicate.

În cadrul întâlnirii, am recomandat cu fermitate reprezentanților protestatarilor să raporteze imediat orice încălcare a prevederilor legale în domeniul lor de activitate către organele de control statal și autoritățile de ordine publică. Subliniind transparența și responsabilitatea, am asigurat că pentru problemele care pot fi rezolvate la nivel local, vom organiza întâlniri de lucru zonale. Aceste întâlniri vor facilita comunicarea directă între protestatari și reprezentanții instituțiilor relevante, promovând o abordare colaborativă pentru a soluționa rapid preocupările acestora.

Voința ambelor părți de a se implica într-un dialog civilizat reprezintă un pas pozitiv înainte în rezolvarea provocărilor cu care se confruntă transportatorii și fermierii din regiunea Lugojului. Aceasta subliniază importanța comunicării deschise și a colaborării între cetățeni și instituțiile statului pentru a găsi soluții eficiente la problemele ridicate.

Articolul precedentAccident rutier grav: Microbuz răsturnat în apropiere de Balșa, intervenție de amploare a echipelor de salvare
Articolul următorIntervenție de Urgență: Pompierii Salvatori ai Detașamentului 2 Timișoara în Acțiune

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.