Acasă Social Accident rutier grav: Microbuz răsturnat în apropiere de Balșa, intervenție de amploare...

Accident rutier grav: Microbuz răsturnat în apropiere de Balșa, intervenție de amploare a echipelor de salvare

111
0

 

 

*Geoagiu, 17 ianuarie 2024* – O dimineață obișnuită s-a transformat într-un coșmar pentru 8 persoane, dintre care 3 copii, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat pe drumul care face legătura dintre comuna Balșa și orașul Geoagiu. Incidentul a avut loc în jurul orei 07.00, generând o intervenție rapidă și coordonată a echipelor de salvare.

La doar nouă minute de la producerea accidentului, Comanda ISU Hunedoara a activat Planul roșu de intervenție, mobilizând resursele necesare pentru gestionarea situației. Echipajele SMURD au intervenit cu două ambulanțe, iar autospecialele de stingere și descarcerare au fost trimise pentru a acorda asistență și pentru a elibera eventuale victime rămase captive în vehicul.

La fața locului, alături de echipele SMURD și ale ISU Hunedoara, a intervenit și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara, asigurând o acoperire medicală adecvată. Din fericire, în urma accidentului, trei persoane adulte, conștiente, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Acestea au fost preluate de către echipajele de salvare și transportate la Spitalul Orăștie pentru a primi asistență medicală de specialitate.

Planul roșu de intervenție a fost dezactivat la ora 07.51, semn că situația a fost gestionată eficient de către echipele de intervenție. Autoritățile vor desfășura o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului și pentru a preveni evenimente similare în viitor.

Incidentul subliniază importanța promptitudinii și coordonării în situațiile de urgență, iar intervenția eficientă a echipelor de salvare a contribuit la minimizarea

Articolul precedentSucces Remarcabil pentru Scrima Poliției Timișoara la Competiții Internaționale
Articolul următorSorin Ionescu, Subprefect al Timișului, facilitează un dialog constructiv cu protestatarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.