Acasă Evenimente Ana Lugojana” Aduce Magia Operei la Timișoara în Ziua Culturii Naționale

Ana Lugojana” Aduce Magia Operei la Timișoara în Ziua Culturii Naționale

155
0

 

 

Timișoara se pregătește să sărbătorească Ziua Culturii Naționale printr-un spectacol-concert de excepție intitulat „Ana Lugojana”. Evenimentul va avea loc la Casa de Arte “Ion Vidu” din Timișoara, str. Miron Costin nr. 2, începând cu ora 18:00.

Spectacolul, plin de strălucire și emoție, este o „rezumat” captivant de o oră și jumătate al celebrei operete „Ana Lugojana”, dedicat operei marelui compozitor Filaret Barbu. Cu cele mai frumoase arii, fragmente corale și povestiri, publicul va fi purtat în lumea fermecată a acestei opere, într-un sat apropiat de Lugoj, în timpul culesului viilor, într-o toamnă plină de romantism.

Povestea se învârte în jurul unei idile romantice, cu Ana în rolul principal, și aduce în prim-plan atmosfera pitorească a satului. „Ana Lugojana” este considerată o bijuterie etnografică, iar acest spectacol este o oportunitate unică de a experimenta frumusețea și bogăția culturii noastre.

Evenimentul are loc la Casa de Arte “Ion Vidu” și începe la ora 18:00, oferind publicului ocazia de a se bucura de o seară plină de cultură și muzică. Biletele sunt disponibile la prețul de 30 lei și pot fi achiziționate la Casa de Cultură a Municipiului Timișoara.

Organizatorul acestui spectacol de excepție este Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, iar locația aleasă, Casa de Arte “Ion Vidu”, se anunță a fi o gazdă perfectă pentru acest eveniment cultural ce marchează Ziua Culturii Naționale.

Articolul precedentIncident Grav pe DN 59, Voiteg (TM): Trafic Desfășurat Alternativ După Un Accident cu Trei Autoturisme
Articolul următorProtest Pașnic al Fermierilor din Moravița: Implicarea Primarului Răzvan Brăzdău Pentru O Manifestare Lină

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.