Acasă Sport Show de Forță la CSU Poli Timișoara: Meciurile Cruciale din Campionatul Național...

Show de Forță la CSU Poli Timișoara: Meciurile Cruciale din Campionatul Național de Junioare U19

174
0

 

**Data: 12 ianuarie 2024**

Echipa de baschet feminin a CSU Poli Timișoara se pregătește intens pentru primele meciuri oficiale din 2024 în cadrul Campionatului Național de junioare U19. Această competiție își desfășoară ultimul turneu din sezonul regulat în Sala „Constantin Jude” din Timișoara, iar două partide importante sunt programate pentru acest weekend.

În primul meci, programat sâmbătă de la ora 18, baschetbalistele de la CSU Poli Timișoara se vor confrunta cu echipa CSȘ Bega Timișoara, într-un duel local plin de intensitate. Apoi, duminică, de la ora 17, urmează a doua provocare contra echipei Universitatea Cluj-Napoca.

Antrenorul echipei, Dan Zenobiu Ionescu, a subliniat importanța susținerii echipei în acest moment crucial: „Suntem încântați de a juca împotriva celor de la CSȘ Bega Timișoara și Universitatea Cluj-Napoca în aceste meciuri cheie. Vrem să aducem o bucurie suporterilor noștri și să facem performanță în această competiție. Veniți să ne susțineți la Sala „Constantin Jude” și să creăm împreună o atmosferă de neuitat pentru fetele noastre!”

Meciurile pot avea un impact semnificativ asupra calificării echipei la Final Four-ul campionatului, programat pentru 24-25 februarie. Echipa și antrenorul își doresc sprijinul tuturor suporterilor, subliniind importanța prezenței acestora la sală pentru a crea o atmosferă deosebită și a susține echipa în drumul spre succes.

Cu toții la sală pentru a trăi emoțiile baschetului și pentru a susține echipa CSU Poli Timișoara în această confruntare crucială!

#CSUPOLI 🤍💜 #BaschetFeminin #SustineEchipa

Articolul precedentAcțiune Antieva­ziune în Timișoara: Cercetat pentru Încălcarea Drepturilor de Marcă
Articolul următorDirecţia de Prestări Servicii Timiş: Asigurarea Confortului Prin Deratizare, Dezinfectare și Dezinsecție

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.