Acasă Politic Primarul Brian Filimon Anunță Inițiative Pentru Reabilitarea Drumului Comunal Măureni-Șoșdea

Primarul Brian Filimon Anunță Inițiative Pentru Reabilitarea Drumului Comunal Măureni-Șoșdea

347
0

 

 

Primarul comunei Măureni, Brian Filimon, adresează un apel către locuitorii comunității și comunică despre eforturile susținute pentru reabilitarea tronsonului de drum comunal Măureni-Șoșdea.

🚧 **Proiecte În Derulare:** În timp ce echipa sa lucrează intens la proiectele aflate deja în desfășurare, Brian Filimon face un anunț important privind un alt proiect deosebit de semnificativ pentru comunitatea locală: reabilitarea tronsonului de drum comunal Măureni-Șoșdea.

🔍 **Căutarea Finanțării:** De doi ani, primarul și echipa sa depun eforturi susținute pentru a găsi finanțare europeană sau guvernamentală pentru reabilitarea acestui drum esențial pentru comunitatea locală. În ciuda dificultăților întâmpinate în găsirea resurselor necesare, determinarea lor rămâne intactă.

🗣️ **Apel pentru Ajutor Financiar:** Brian Filimon a luat cuvântul în cadrul ședinței de Consiliu Județean pentru a-și exprima punctul de vedere asupra importanței reabilitării acestui drum. A solicitat sprijin financiar, fie și cel mai mic, pentru întreținerea și repararea drumului până la găsirea unei soluții pentru reabilitarea generală.

🤝 **Implicare Comunitară:** Primarul subliniază că aceste eforturi nu ar fi posibile fără implicarea activă și sprijinul comunității locale. Brian Filimon exprimă recunoștința sa față de locuitorii comunei Măureni și subliniază că împreună pot face diferența.

🙏 **Speranță în Viitor:** Încheindu-și mesajul, primarul invocă speranța și exprimă încrederea că, cu sprijinul comunității și cu ajutorul divin, vor reuși să aducă îmbunătățiri semnificative la nivelul infrastructurii locale.

Comunitatea este încurajată să susțină aceste demersuri și să rămână conectată la evoluția proiectului. Primarul Brian Filimon și echipa sa transmit un mesaj de unitate și colaborare pentru o comunitate mai puternică și o infrastructură mai bună.

#Măureni #ReabilitareDrum #ComunitateImplicată

Articolul precedentÎncepe Perioada de Plăți pentru Taxe și Impozite în Timișoara
Articolul următorVizită de Prestigiu la Timișoara: Președintele Maia Sandu la Expoziția “Brâncuși: Surse Românești și Perspective Universale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.