Acasă Evenimente Omagiu Adus Prof. Dr. Gheorghe Ioan Mihalaș la 80 de Ani: Sesiune...

Omagiu Adus Prof. Dr. Gheorghe Ioan Mihalaș la 80 de Ani: Sesiune Specială de Aniversare

217
0

 

 

O sesiune omagială plină de recunoștință și apreciere este pregătită pentru a celebra împlinirea vârstei de 80 de ani a Prof. Dr. Gheorghe Ioan Mihalaș. Evenimentul este organizat de Filiala Timișoara a Academiei de Științe Medicale din România în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara.

🎓 Coordonată de Prof. dr. Octavian Crețu, rectorul UMF „Victor Babeș” din Timișoara, și Prof.dr. Virgil Păunescu, președintele Filialei Timișoara a ASM, sesiunea va aduce împreună personalități remarcabile din domeniul medical și academic.

Printre coordonatori se regăsesc Prof.dr. Ștefan Iosif Drăgulescu și Prof.dr. Adrian Neagu de la UMF „Victor Babeș” din Timișoara, alături de Prof.dr.ing. Lăcrămioara Stoicu Tivadar de la Universitatea Politehnica Timișoara.

🎓 Prof. dr. Gheorghe Ioan Mihalaș, omagiatul serii, va rosti un cuvânt de gratitudine în fața celor prezenți, rememorând momente semnificative din parcursul său academic și medical.

📍 Sesiunea specială este programată pentru data de 17 ianuarie 2024 (miercuri), la ora 13:00, în Sala Senatului a UMF „Victor Babeș” din Timișoara, P-ța Eftimie Murgu nr. 2, Timișoara.

Pentru detalii suplimentare și înscrieri, puteți accesa link-ul disponibil pe site-ul UMF „Victor Babeș” din Timișoara: [Link Eveniment](https://www.umft.ro/event/repere-din-activitatea-stiintifica-si-educationala-a-prof-dr-gheorghe-ioan-mihalas/)

O sărbătoare a realizărilor și a contribuției semnificative aduse de Prof. Dr. Gheorghe Ioan Mihalaș în domeniul științei și educației medicale.

Articolul precedentDirecţia de Prestări Servicii Timiş: Asigurarea Confortului Prin Deratizare, Dezinfectare și Dezinsecție
Articolul următorÎncepe Perioada de Plăți pentru Taxe și Impozite în Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.