Acasă Economic Începe Perioada de Plăți pentru Taxe și Impozite în Timișoara

Începe Perioada de Plăți pentru Taxe și Impozite în Timișoara

187
0

 

 

 

Cu începerea săptămânii, timișorenii sunt invitați să își achite taxele și impozitele pentru anul 2024. Această perioadă este organizată de Direcția de Prestări Servicii Timiș și aduce cu sine facilități pentru contribuabili.

👉 **Plată Online Simplificată:** Cel mai simplu mod de a vă achita taxele este prin intermediul platformei online ATLAS, iar link-ul este disponibil în primul comentariu. Dacă nu aveți încă un cont, puteți să-l creați urmând pașii de pe pagina Direcției Fiscale a Municipiului Timișoara. Această opțiune elimină drumurile și așteptarea la ghișeu, oferind o evidență clară a plăților efectuate.

👉 **Locuri de Plată Fizică:** Dacă preferați plata în mod tradițional, impozitele și taxele pot fi achitate atât la sediul Direcției Fiscale Municipale de pe strada Demetriade (incinta Iulius Mall), cât și în oficiile poștale din oraș.

✅ **Reduceri avantajoase:** Cei care își achită integral taxele până la data de 31 martie 2024 beneficiază de o reducere semnificativă de 10%.

👉 **Orar de Lucru:** Sediul central al Direcției Fiscale funcționează de luni până joi, între orele 08:30 – 16:00, și vineri între orele 08:30 – 14:00, pentru a facilita procesul de achitare a taxelor.

Această perioadă de plată oferă oportunitatea contribuabililor din Timișoara să își îndeplinească obligațiile fiscale într-un mod convenabil și eficient. Fie că optează pentru plata online sau cea tradițională, aceștia sunt încurajați să beneficieze de facilitățile oferite pentru a evita aglomerația și pentru a contribui la o gestionare eficientă a impozitelor locale.

#Timișoara #Taxe2024 #PlatăOnline

Articolul precedentOmagiu Adus Prof. Dr. Gheorghe Ioan Mihalaș la 80 de Ani: Sesiune Specială de Aniversare
Articolul următorPrimarul Brian Filimon Anunță Inițiative Pentru Reabilitarea Drumului Comunal Măureni-Șoșdea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.