Acasă Evenimente Scandal în Supermarketul din Piața Dacia: Un bărbat reținut pentru tulburarea ordinii...

Scandal în Supermarketul din Piața Dacia: Un bărbat reținut pentru tulburarea ordinii publice

232
0

 

 

La data de 10.01.2024, atmosfera pașnică dintr-un supermarket din Piața Dacia, Timișoara, a fost zguduită de un scandal provocat de trei bărbați, ce a culminat cu reținerea unuia dintre aceștia.

În jurul orei 19:00, polițiștii Secției 4 Timișoara au primit un apel de urgență, semnalând că trei bărbați au creat haos în interiorul magazinului, adresând injurii atât clienților cât și angajaților. O angajată a reacționat prompt și a acționat butonul de panică, alertând agenții de pază.

Agentul de pază intervenit a solicitat celor trei provocatori să părăsească magazinul, dar situația s-a escaladat în momentul în care aceștia au părăsit incinta. Doi dintre ei l-au agresat pe agentul de pază, iar la sosirea echipajelor de poliție, un al treilea bărbat a fost găsit rănit și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cu o atitudine recalcitrantă, bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost condus la sediul secției de poliție pentru audieri. În urma probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzațiile de tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și lovire sau alte violențe.

Bărbatul a fost transferat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș, așteptând decizia autorităților privind acțiunile ce urmează a fi întreprinse împotriva sa. Scandalul din supermarket ridică semne de întrebare cu privire la siguranța și securitatea în astfel de spații comerciale, subliniind necesitatea măsurilor preventive pentru a proteja clienții și angajații.

Articolul precedentTransfer de 30 de milioane de EURO pentru Drăgușin
Articolul următorDPS Timiș : “Zborul de Fericire al Colegului Nostru Patruped, Fly, de pe Aerodromul Cioca, în Fața Primului Strat de Zăpadă”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.