Acasă sănătate Timișoara Anunță Premieră Mondială: Campionatul Mondial de Pangration Athlima în 2024

Timișoara Anunță Premieră Mondială: Campionatul Mondial de Pangration Athlima în 2024

861
0

 

În toamna anului 2024, Timișoara se pregătește să devină gazda unui eveniment sportiv de excepție – Campionatul Mondial de Pangration Athlima. Această competiție reprezintă o premieră pentru orașul de pe Bega și marchează un moment istoric pentru sportul de contact timișorean.

Frații Simon, cu performanțe notabile în acest domeniu la nivel internațional, au obținut dreptul de a organiza acest eveniment de amploare. „Prin încrederea acordată de către Federația Română și Mondială pe Pangration Athlima, împreună cu fratele meu Simon Cătălin și dl președinte al federației Gelu Cojocaru vom organiza în perioada 24-28 octombrie 2024, primul Campionat Mondial de pe Bega! Este un pas istoric atât pentru sportul de contact timișorean cât și pentru Rhino Squad Academy!”, a declarat entuziasmat Alexandru Simon.

Această disciplină, considerată strămoșul luptelor Mixed Martial Arts (MMA) de astăzi, aduce în prim-plan atât tehnică, cât și forță fizică, oferind publicului o experiență sportivă captivantă. Anul trecut, Cătălin Simon a obținut titlul de campion european la pangration athlima în Lituania, aducând acasă trei medalii de aur și una de argint.

Cu Bega ca martor, Campionatul Mondial din toamnă promite să fie un spectacol memorabil, unde pasiunea pentru sport și abilitățile de excepție ale sportivilor vor întâlni recunoașterea la nivel global. Evenimentul nu doar aduce laolaltă atleți de elită, ci consolidează și poziția Timișoarei pe harta competițiilor internaționale de sport de contact.

Articolul precedentCentral și Siguranță: Parcarea Administrată de DPS Timiş din Timișoara
Articolul următorSubprefectul Sorin Ionescu Militează pentru Deblocarea Urgentă a Posturilor în Sănătate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.