Acasă Evenimente Primăria Șag Anunță Demararea unui Nou Proiect de Modernizare Urbană cu Fonduri...

Primăria Șag Anunță Demararea unui Nou Proiect de Modernizare Urbană cu Fonduri Europene

394
0

 

 

Primăria Șag se bucură să anunțe depunerea cu succes a unui proiect pe FONDURI EUROPENE, având ca obiectiv principal asfaltarea străzilor din anexele de mai jos. Documentația a fost încărcată pe platforma AFIR, marcând un pas important către obținerea finanțării necesare pentru această inițiativă.

Imediat ce reușim să introducem rețelele de apă și canalizare pe străzile respective, vom demara procesul de asfaltare a acestora. Așadar, lucrările vor începe prompt, asigurând un proces eficient de modernizare urbană în comunitatea noastră.

Cu sprijinul angajaților dedicați din cadrul Primăriei, consultanților implicați și consilierilor locali care au susținut acest proiect, suntem pregătiți să aducem îmbunătățiri semnificative infrastructurii noastre locale. Mulțumim tuturor celor implicați pentru eforturile depuse!

#Apă #Canalizare #Asfalt #ModernizareUrbană

Articolul precedentAcțiuni de Control în Municipiul Motru: Operatorii Economici, Sancțiuni și Măsuri pentru Siguranța Consumatorilor
Articolul următorAcțiuni de Amploare ale Poliției Timișene pentru Siguranța Cetățenilor: Sute de Legitimări și Zeci de Sancțiuni Contravenționale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.