Acasă National Acțiuni de Amploare ale Poliției Timișene pentru Siguranța Cetățenilor: Sute de Legitimări...

Acțiuni de Amploare ale Poliției Timișene pentru Siguranța Cetățenilor: Sute de Legitimări și Zeci de Sancțiuni Contravenționale

64
0

 

În perioada 05.01. – 08.01.2024, polițiștii rutieri din Timiș au desfășurat acțiuni extinse pe întregul județ, concentrându-se atât pe menținerea ordinii și siguranței publice, cât și pe prevenirea și combaterea conducerii sub influența băuturilor alcoolice sau substanțelor psihoactive.

Cu un total de 600 de persoane legitimate și peste 590 de vehicule verificate, această intervenție a avut un impact semnificativ. S-au aplicat 354 de sancțiuni contravenționale, s-au reținut 16 permise de conducere în vederea suspendării și s-au retras 14 certificate de înmatriculare.

În eforturile de a spori siguranța rutieră, 582 de persoane au fost testate cu aparatul alcooltest, iar 89 cu aparatul drugtest. În plus, au fost constatate 14 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

În cadrul acestor acțiuni, au fost semnalate și trei exemple notabile:

1. La data de 06 ianuarie a.c., polițiștii orașului Sânnicolau Mare au oprit pentru control un autoturism în Periam. Conducătorul auto, un bărbat de 27 de ani, a fost suspectat de conducere sub influența substanțelor psihoactive. A fost întocmit dosar penal și bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru probe biologice.

2. Tot pe 06 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Rutier Timișoara au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani. Acesta a fost testat pozitiv cu o alcoolemie de 0,85 mg/l în aerul expirat, rezultând în întocmirea unui dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

3. La data de 08 ianuarie a.c., polițiștii municipiului Lugoj au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 20

Articolul precedentPrimăria Șag Anunță Demararea unui Nou Proiect de Modernizare Urbană cu Fonduri Europene
Articolul următorAcțiuni Eficiente ale Polițiștilor pe Autostrada A1: Disciplină și Siguranță în Trafic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.