Acasă Economic Fabrica de anvelope Continental purjează în aer mirosul de cauciuc timișorenilor....

Fabrica de anvelope Continental purjează în aer mirosul de cauciuc timișorenilor. De curând s-au lăudat că au donat un motostivuitor la un spital. Se merită?!

500
0

 

În anul 2024, Fabrica de Anvelope Continental din Timișoara și-a început activitatea, aducând cu sine nu doar promisiuni de locuri de muncă și dezvoltare economică, ci și controverse legate de impactul asupra calității vieții locuitorilor.

La ora 11.05 a dimineții, în data de 7 ianuarie, timișorenii au început să se plângă în legătură cu mirosul înțepător de cauciuc care s-a răspândit în zona fabricii. Această problemă a stârnit nemulțumirea cetățenilor, care resimt acum o afectare directă a calității vieții lor.

Cu toate acestea, în loc să găsească soluții pentru rezolvarea acestei situații, primarul și Președintele Klaus Iohannis au ales să ofere premii fabricii, ceea ce a generat și mai multă frustrare printre locuitori. Acest gest a fost perceput ca o neglijare a nevoilor și preocupărilor comunității locale, iar reacțiile adverse nu au întârziat să apară.

Între timp, timișorenii continuă să sufere din cauza mirosului persistenței de cauciuc, iar cererile pentru o acțiune imediată din partea autorităților devin tot mai pressante. În fața acestor provocări, se impune o colaborare eficientă între fabrică, autorități și comunitate pentru a găsi soluții durabile și a restabili echilibrul calității vieții în zonă.

Fabrica de anvelope Continental mai are și tupeul prin “presa de casă” să se laude că a achiziționat un motostivuitor la un spital din apropierea fabricii.

 

Probabil se merită, un motostivuitor la schimb cu mirosul de cauciuc în oraș!?

Articolul precedentSadio Mane a construit stadion nou în satul său natal
Articolul următorAcțiuni de Control în Municipiul Motru: Operatorii Economici, Sancțiuni și Măsuri pentru Siguranța Consumatorilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.