Acasă Evenimente Sadio Mane a construit stadion nou în satul său natal

Sadio Mane a construit stadion nou în satul său natal

227
0

 

Cu doi ani în urmă, imagini cu Sadio Mane jucând fotbal pe un maidan noroios din satul său natal, Bambali, din Senegal, au devenit virale pe Internet. Atunci, atacantul Liverpoolului și-a surprins prietenii din copilărie și admiratorii din întreaga lume cu o promisiune generoasă: “Vă fac eu stadion aici!”

Ieri, Sadio Mane și-a onorat promisiunea, inaugurând personal stadionul din Bambali, care a fost finanțat integral de către fotbalist. Aceasta este o dovadă impresionantă a angajamentului său față de comunitatea și locul său de baștină.

Stadionul proaspăt inaugurat reprezintă nu doar o facilitate sportivă modernă pentru locuitorii din Bambali, ci și un simbol al generozității și recunoștinței lui Sadio Mane față de rădăcinile sale. Este un cadou neprețuit pentru oamenii din sat, oferindu-le șansa de a practica sportul și de a se bucura de un loc dedicat activităților comunitare.

Sadio Mane, cunoscut nu doar pentru abilitățile sale fotbalistice impresionante, ci și pentru umanitatea și implicarea sa socială, a adăugat încă o realizare notabilă la palmaresul său. Inaugurarea stadionului din Bambali nu este doar un eveniment sportiv, ci și un act care aduce bucurie și mândrie întregii comunități.

Cu această inițiativă, Sadio Mane demonstrează puterea pozitivă a fotbalului în schimbarea vieților și inspiră nu doar fani de fotbal, ci și pe cei care apreciază implicarea personalităților în proiecte umanitare.

 

sursa: we love sport

Articolul precedentSalvamont Timiș: Obiective Ambițioase pentru Promovarea și Siguranța Zonelor Montane în 2024
Articolul următorFabrica de anvelope Continental purjează în aer mirosul de cauciuc timișorenilor. De curând s-au lăudat că au donat un motostivuitor la un spital. Se merită?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.