Acasă Evenimente RETIM Lansează Campania Gratuită de Colectare a Deseurilor Voluminoase în Zona 0...

RETIM Lansează Campania Gratuită de Colectare a Deseurilor Voluminoase în Zona 0 – Ghizela

129
0

 

 

RETIM anunță cu entuziasm începerea unei noi campanii pentru colectarea deșeurilor voluminoase, oferind cetățenilor din Zona 0 – Ghizela posibilitatea de a scăpa de obiectele mari fără costuri. Această inițiativă se desfășoară în parteneriat cu ADID Timiș și se va derula în perioada 8 ianuarie – 6 martie 2023.

👥 Cetățenii din localitățile menționate sunt invitați să contribuie la această campanie prin depunerea voluntară a deșeurilor voluminoase în containerele special amplasate în punctele de colectare. Orarul de colectare este disponibil în intervalul menționat, oferind oportunitatea optimă pentru participarea cetățenilor.

🛏🪑 Printre deșeurile acceptate în cadrul acestei campanii se numără mobilierul vechi, obiectele voluminoase de uz casnic și altele. Detalii complete, inclusiv lista deșeurilor acceptate, localitățile în care vor fi disponibile containerele și alte informații utile, pot fi găsite accesând link-ul:
➡ https://bit.ly/48FFE62

Campania marchează eforturile constante ale RETIM și ADID Timiș de a încuraja colectarea responsabilă a deșeurilor și de a contribui la gestionarea eficientă a resurselor. Cetățenii sunt încurajați să participe activ, ajutând la menținerea unui mediu curat și sustenabil.

#RETIM #ADID #VOLUMINOASE

Articolul precedentUn șofer de taxi a urcat pe pârtie la Muntele Mic să își lase clientul!
Articolul următorSalvamont Timiș: Obiective Ambițioase pentru Promovarea și Siguranța Zonelor Montane în 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.