Acasă Evenimente Invitație deschisă la Balul IONILOR organizat de Primăria comunei Șag

Invitație deschisă la Balul IONILOR organizat de Primăria comunei Șag

509
0

 

 

Comuna Șag pregătește un eveniment festiv de neuitat, anunțând cu bucurie organizarea Balului IONILOR. Primăria transmite un apel către locuitori și nu numai, invitând cu căldură toți doritorii să participe la această seară specială.

Balul IONILOR se anunță a fi un prilej de bucurie și socializare pentru comunitatea locală, oferind oportunitatea de a celebra împreună și de a întări legăturile dintre locuitori. Atmosfera se anunță plină de distracție și voie bună, iar organizatorii promit surprize pe măsură pentru toți participanții.

Evenimentul va avea loc într-un cadru festiv, iar participanții sunt așteptați să aducă cu ei energia și buna dispoziție. Prin această inițiativă, Primăria comunei Șag își propune să sprijine spiritul comunitar și să ofere ocazia de a crea amintiri frumoase în cadrul unei seri deosebite.

Balul IONILOR se anunță a fi unul dintre momentele memorabile ale comunității Șag, iar toți cei interesați sunt încurajați să se alăture pentru a transforma acest eveniment într-o experiență de neuitat.

Articolul precedentBilanț pozitiv la finalul anului 2023: Fără incidente grave de ordine publică în ultima zi a anului
Articolul următorRETIM Oferă Oportunitate de Angajare în Ghizela: Responsabil Recepție Deseuri Căutat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.