Acasă Social Bilanț pozitiv la finalul anului 2023: Fără incidente grave de ordine publică...

Bilanț pozitiv la finalul anului 2023: Fără incidente grave de ordine publică în ultima zi a anului

198
0

 

 

Ministerul de Interne a anunțat cu satisfacție că în ultima zi a anului 2023 nu au fost înregistrate incidente de ordine publică grave, reflectând un bilanț pozitiv al operațiunilor desfășurate în sprijinul cetățenilor. Un număr impresionant de 4.443 de intervenții au fost efectuate, dintre care 3.014 au vizat menținerea ordinii publice, iar 1.429 au fost situații de urgență.

Un element important în gestionarea evenimentelor a fost implicarea a aproximativ 23.800 de angajați ai Ministerului de Interne, care au fost la datorie în întreaga țară pentru a asigura siguranța și buna desfășurare a festivităților de Revelion.

Totodată, raportul evidențiază o acțiune fermă în ceea ce privește conduita în trafic, cu 369 de permise de conducere ridicate. Dintre acestea, 60 au fost pentru consum de alcool, iar 9 pentru consum de droguri, subliniind preocuparea pentru prevenirea evenimentelor rutiere periculoase.

Aceste rezultate pozitive indică eforturile considerabile depuse de forțele de ordine pentru a asigura un mediu sigur și pașnic în timpul festivităților de final de an.

Articolul precedentNemulțumire în rândul timișorenilor: Schimbarea locului tradițional pentru focurile de artificii la trecerea dintre ani
Articolul următorInvitație deschisă la Balul IONILOR organizat de Primăria comunei Șag

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.